Τι χρειάζεται να φέρω απο το σπίτι?


Απαραίτητα θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου σας. Σε αυτό θα πρέπει να αναγράφονται τα εμβόλια που έχει κάνει. Θυμηθείτε οτι κατοικίδια που δεν έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας δε μπορούν να γίνουν δεκτά στις εγκαταστάσεις μας. Σε περίπτωση που μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά θα χρειαστεί να προσκομίσετε τη ταυτότητα σας. Εαν το κατοικίδιο σας είναι σε ειδική διατροφή, ή δε θα θέλατε να αλλάξει διατροφή κατα τη διάρκεια παραμονής του μαζί μας, μπορείτε να φέρετε τη τροφή του. Δεν υπάρχει έκπτωση σε περίπτωση που φέρετε το φαγητό του, αλλά δεν έχετε και κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Εαν το κατοικίδιο σας ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας τα φάρμακά του. Για τη πιο άνετη διαμονή του κατοικιδίου σας, προτείνουμε να φέρετε κάποια αγαπημένα του αντικείμενα, όπως το κρεβάτι του ή κάποια παιχνίδια του.
Δε μπορώ να φέρω/παραλάβω το σκύλο μου. Μπορείτε να αναλάβετε τη μεταφορά του?


Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά του κατοικιδίου σας απο και προς το σπίτι με την υπηρεσία pet taxi. Επειδή η υπηρεσία παρέχετε με εξωτερικούς συνεργάτες και όχι δικό μας όχημα, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε κατά τη κράτηση σας ώστε να οργάνωσουμε τη μεταφορά του κατοικιδίου σας. Το κόστος εξαρτάται απο την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική των μεταφορέων.
Πως γίνεται η χρέωση?


Η χρέωση της διαμονής γίνεται ανα διανυκτέρευση. Εαν για παράδειγμα θέλετε να φέρετε το κατοικίδιο σας το πρωί και να το παραλάβετε την επόμενη μέρα το απόγευμα, θα χρεωθείτε μια και μόνη διανυκτέρευση.
Υπάρχουν κατοικίδια που ΔΕ μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις σας?


Για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, στους χώρους του ξενοδοχείου δε μπορούν να φιλοξενηθούν κατοικίδια που: 1) Δεν εχουν ολοκληρώσει το εμβολιακό τους πρόγραμμα. 2) Φέρουν μεταδοτικά νοσήματα. 3) Θυληκά σκυλιά που βρίσκονται σε οίστρο. 4) Αρσενικοί, αστείρωτοι, ενήλικοι γάτοι.
Εαν προκύψει πρόβλημα υγείας στο κατοικίδιο μου κατά τη διάρκεια παραμονής του στο ξενοδοχείο, τι γίνεται?


Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με ιδιώτες κτηνιάτρους και κτηνιατρικές κλινικές που παρέχουν τις υπηρεσίες τους 24/7. Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, το κατοικίδιο σας θα μεταφερθεί άμεσα απο εμάς ώστε να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.